2007-06-01 7 瀏覽
食左好多次。夠正宗, 價錢相對便宜, 服務好(絕大部分, 除了唯一的香港阿姐)是肯定的, 不過我不會再幫襯。原因, 就是那個阿姐。罪1: 態度極差, 好似柯打落慢d就過主咁樣。罪2: 有次我用街邊派的贈飲coupon, 我係食完飯先俾佢, 佢竟然鬧(唔係話)我, 唔早d拎出黎, 話「今次算數, 下次唔俾你ar har!」罪3: 有次找數, 個非中國侍應拎張單來收45蚊(正確的), 我俾張一百蚊紙佢找, 個阿姐唔知做乜, 拿拿臨返櫃檯親自找錢, 親自俾番個收錢file我, 入面有45蚊。(!!!)以上事件不是一次過發生, 而是遞進的, 感覺上是唔熟唔食。唔知個阿姐係唔係老闆, 不過真係...... 間野咁正, 唉, 可惜。p.s. 其他印度/巴基斯坦/尼泊爾/藏人的態度是十萬個笑的。

罪1: 態度極差, 好似柯打落慢d就過主咁樣。