2019-02-10 369 瀏覽
今日帶表妹去廸士尼玩,lunch 就去左美國大街間 Corner Cafe 食。食物質素其實好一般,但食物外形就好吸引小朋友。六歲表妹表示這份兒童餐好食,但件蛋糕就差啲。西瓜的米奇老鼠做型好吸引。我的意見:其實個通粉極普通,西籣花和磨菇無味道,淡而無味。西瓜出晒水,件蛋糕真心好難食。這份午餐的亮點係薯條,炸得非常好食,外表夠脆,好好味。致於所謂三文治個包就極難食,好很硬,又韌,唔容易咬,牙力少啲都唔得。酸菜無呃人,酸到阿媽都唔認得,我食唔到。魷魚霉的,講完。甜品 ok, 米奇外型小朋友喜歡,但 cream 太多,水果份量較少。食店服務 ok, 但人手唔夠,環境可以,價錢正常,上菜慢,如果食物味道質素提升會更好。

魷魚霉的,講完。