2021-11-02 37 瀏覽
將軍澳南開咗依間寵物餐廳,可以同狗狗一齊室內開餐,而且仲有寵物餐單,佢地都唔洗有得睇冇得食😂是日餐單如下:Texas Burger 超大超足料,中間個漢堡好juicy ,超豐富Prime 級西冷牛扒with mixed vegetable +mixed potato 牛扒好有肉味同好淋 同勁多配菜😂New York Cheese cake芝士味好濃郁🥰Pet menu 方面,Burger 同薯條,仲有啤酒,奴才一份burger餐,主子都有一份burger餐😂burger餐成份:冇激素雞肉、甘筍、南瓜、鱷魚肉、鱷魚粉、生菜、乳酸菌芝士、西冷牛扒啤酒加咗啲葡萄糖胺,對狗狗關節好,我都飲過,係有啲肉味嘅其實呢啲先係真正Pet friendly 餐廳😭唔使喺室外捱熱,可以舒舒服服坐埋一齊食嘢感動終於搵到一間,而且餐廳嘅佈置都靚 好多打卡位 地方同座位都好大坐得好舒服😌

是日餐單如下:
Texas Burger
超大超足料,中間個漢堡好juicy ,超豐富

牛扒好有肉味同好淋 同勁多配菜😂

New York Cheese cake
芝士味好濃郁🥰

Pet menu 方面,

啤酒加咗啲葡萄糖胺,對狗狗關節好,我都飲過,係有啲肉味嘅