2018-12-29 363 瀏覽
我都唔想寫太多開場白,睇圖啦!主菜一上枱,第一眼望落去都可以,但其實都見到雞扒無汁嘅部份好似燶燶哋,不以為然!開始食雞扒時,就發覺原來中伏了!上面雞皮部份正常,但原來另一面雞肉部份就........ 所以立刻將塊雞扒反轉,真係有D唔敢相信會咁燶囉!然後,自己都掙扎咗一陣間,請佢哋換過一塊雞扒俾我定係算數,結果都係選擇咗後者。今次唯有就當自己唔好彩啦!唯有一邊食,一邊將燶嘅位置片走。但把刀又鈍,所以好唔容易先片走晒燶嘅位置!到最後,我都想搵老闆或經理反映一吓,希望佢哋注意吓上枱食品嘅質量。廚師煮燶嘢,無理由要食客去承擔啩! 但問服務員,佢話老闆/經理都不在。我都希望佢哋會睇到呢篇食評,可以改善一吓啦!
我都唔想寫太多開場白,睇圖啦!

開始食雞扒時,就發覺原來中伏了!

2018-12-26