2009-10-28 5 瀏覽
對上一次食Match Too Cafe係上年既事,不過係食朗豪坊果間,新都城間分店平時就成日經過,但可能因為食過一次朗豪果間印象唔深,所以都無乜衝動再試呢間今晚兩個女仔食晚飯,諗唔到食乜好又行過就試下啦六點幾去到,唔洗等位,但都響門口企左陣先有人招呼入坐不過有半圓sofa坐都幾舒服的,環境唔錯叫左兩個晚餐連餐湯同餐飲)+ 兩個小食牛肉撈飯配黑椒汁- 鐵板上個樣真係好似pepper lunch果個,係個汁鹹左dd,撈埋飯食就剛剛好,OK!番茄豬扒石頭鍋飯(唔係太記得個名)- 呢個簡簡單單又幾好味,上面有好多芝士,個底有好多好香既飯焦,正!椒盬一口豆腐- 朋友話無味,個人覺得只係味道比較淡,個面脆脆地又鹹鹹地算不錯,不妨一試青炒翠肉瓜石頭窩- 本身非常愛吃翠肉瓜 石頭窩上幾特別,不過食既時候要得閒撈下佢,掛住食面個d結果個底既會燶左食飯既途中老闆郭少芸番左黎,坐左o係我地後面,過左陣d野食黎齊晒,佢見到我地唔夠位擺, 就好細心咁 問洗唔洗拍多張枱埋黎仲幫手搬埋,期間又招呼其他客人,幫手收野埋單,到叫甜品食既時候又好快拎左menu俾我地睇,仲介紹左好幾款,落埋order tim親力親為到令

對上一次食Match Too Cafe係上年既事,
不過係食朗豪坊果間,新都城間分店平時就成日經過,
但可能因為食過一次朗豪果間印象唔深,所以都無乜衝動再試呢間
今晚兩個女仔食晚飯,諗唔到食乜好又行過就試下啦
六點幾去到,唔洗等位,但都響門口企左陣先有人招呼入坐
不過有半圓sofa坐都幾舒服的,環境唔錯

叫左兩個晚餐連餐湯同餐飲)+ 兩個小食

青炒翠肉瓜石頭窩- 本身非常愛吃翠肉瓜

食飯既途中老闆郭少芸番左黎,坐左o係我地後面,

仲幫手搬埋,期間又招呼其他客人,幫手收野埋單,

親力親為到令我

一個豆腐芝士餅 一個焦糖布甸, 兩個都係mini dessert 好味<3
食到呢個先記得影相=.=
總括黎講食物不錯,服務都ok不過d員工笑容多d會更好,郭少芸原來幾nice仲好細心

果D
到底從何而來???
mini dessert
mini dessert