2018-01-30
其實食過米線陣好多次, 今次係第一次寫食評鍾意食米線, 但從來唔會食死一間雖然米線陣都係集團式經營......但係算係幾中意佢, 金鐘依間鋪入面全部都係本地員工(應該係), 有純正廣東話覆單,其實感覺好好依間鋪超忙, 入面既待應忙得泥又幾有條理, 會理人, 我向來無耐性但食咁多次都無因為繁忙時間無人理而炆過下午茶, 大致2種一係就細碗粉面+2個小食( 係2個!)一係呢就一大碗米線2種都試過, 2個小食個個有少少熱氣既通常, 不過好飽口福!三件食物呀麻相呢, 我剩係搵到手打肉丸好好味, 不過肉質呈粉紅色有點可怕, 唔係唔熟, 不過相信加左唔少鬆肉粉湯底係有真茄肉, 唔會太酸, 自己再加辣油, 正正! 啲餸好夠, 唔會話大大碗米線得2粒肉丸PS1: 唔加一, 非常好 係抵食好好食既PS2 : 依個咩咩青瓜豆漿...:S本身覺得好奇怪, 會肚痛, 但見到佢好推介又好多人嗌 LOL
鍾意食米線, 但從來唔會食死一間
下午茶, 大致2種
一係就細碗粉面+2個小食( 係2個!)
一係呢就一大碗米線
相呢, 我剩係搵到