餐廳: 天然齋
資訊:

2015-12-30 1321 瀏覽
平安夜都冇加價,太好了(>﹏<)(>﹏<)其實已經唔係第一次幫襯,次次都好有水準,而且外賣都keep到水平,所以同大家推介。當日叫左2人餐,一個小食,一個湯,兩個餸同一個甜品,其實已經好夠食。兩芥炒魚腐十分之創新,係用wasabi去炒。但一啲都唔辣,保留在山葵既香味!好特別!個前菜叫炸大腸,其實外表同味道都唔太似,但係點甜醬食又係幾過癮既。值得一讚係個湯,我地加左12蚊要個舞茸燉湯。入面啲湯料真係好豐富,有粟米,紅蘿蔔等等。而湯好甜,一啲油花都冇,非常清!!!我覺得個甜品椰汁雪耳可以再甜返少少,始終係甜品嗎。
平安夜都冇加價,太好了(>﹏<)(>﹏<)

我覺得個甜品椰汁雪耳可以再甜返少少,始終係甜品嗎。