2018-09-12 1436 瀏覽
開頭睇fb介紹d短片,話有聖子皇、鲍魚元貝,十幾款海鮮任食,$348,跟著唸,是否雪藏诲鮮?然後打電話問,店員話100%是海上鮮,跟住即去試試! 店內原來有五款式任食餐牌,我當然揀海鮮全部任食,果個啦!跟著即時來了十二款海鮮,我們二話不說,即放聖子皇、鲍魚、貴妃蚌蒸,一食就知真係新鮮、好鮮甜,尤其是聖子皇、然後再食煎鵝肝,牛肉粒,用鵝肝的油去煎牛肉粒,原來好香,好正!正過用牛油煎,鹅肝件件都夠大件,我們不停EncalI較貴的食材,店員上菜速度快、我們食得好快,然後我們四個人計算,如果呢餐,自己去街市買回家食,點計都要買成千蚊餸,我們埋單$1500,仲有每送盅雞燉翅,超低,食到好飽,好飽!
2018-09-10