2020-05-21 238 瀏覽
我地叫左三個餸, 每個餸都跟一碗飯同湯再加一杯飲品🍹 呢度既食物全部上既時候都熱辣辣噴曬煙♨️椒絲腐乳蒸雞🐓($80)蒸雞係等得最耐既一個, 因為係即叫即蒸, 所以上到黎既時候都超級新鮮💛 大約有半隻雞既份量, 腐乳既鹹香味入曬落隻雞度, 攞黎撈飯絕對係冇得輸👍🏽 蜜桃生炒骨🍑($79)生炒骨多數都係配菠蘿, 不過今次就配左桃, 另有一番風味😌 生炒骨炸得超脆卜卜, 而且每一舊都大大件, 個醬汁酸酸甜甜好開胃涼瓜炒魚柳🐟($73)本身我都係一個幾鐘意食苦瓜既人, 所以呢個餸對於我黎講絕對係💯 苦瓜既份量算多而且唔苦😋 魚柳每一舊都炸得好鬆脆, 而且滿滿嫩滑既魚肉, 好惹味🤤湯方面我地果日係粟米節瓜湯🌽 超級大碗, 而且好足料, 每碗都有1/4條粟米, 3-4舊節瓜同紅蘿蔔🥕 飲落完全唔味精, 好有媽媽煲湯既感覺😌食物質素比我預期中好, 而且價錢合理, 重點係冇收額外service fee🥳 另外提一提大家佢地只收現金💵

椒絲腐乳蒸雞🐓($80)

蜜桃生炒骨🍑($79)

涼瓜炒魚柳🐟($73)

2020-05-10