餐廳: 長洲角酪
資訊:

2023-06-12 439 瀏覽
莓莓角酪🍓 $42呢杯最多人嗌,粉紅色Pink Pink好岩用嚟打卡!😆 士多啤梨味唔算好重,不過真材實料,飲落乳酪都幾濃厚同Creamy😋,士多啤梨味唔會好假,係真係新鮮既士多啤梨乳酪嚟,食到啖啖士多啤梨果肉,入面仲加左啲紫米,飲落好有層次,如果對女仔嚟講都算飽肚,行行下覺得又熱又有啲肚餓飲番杯都係唔錯既選擇👍🏻甘露角酪 $48呢杯係楊枝甘露版既乳酩,覺得幾特別所以就嗌左!芒果味唔算好重,不過芒果都算新鮮同算甜,乳酪都係濃厚 Creamy😋,中間有啲綠袖肉,味道都唔錯,個人認為呢杯味道好飲過莓莓角酪
莓莓角酪🍓 $42

甘露角酪 $48