2009-08-01 4 瀏覽
見到OPENRICE的食評, 馬上跟朋友在下午茶時候來. 店子給人一個很舒服既感覺. 我地叫了1. 麵包 + JAM + 飲品 ($38) - 麵包真的好好食, 好好口感, 加上牛油及果JAM真係無得頂呀.2. HONEY ICE CREAM SET ($55) - 見到owner san在為我們準備食物時, 無啦啦走左出去門口wor, ohh 原來佢係去摘the mint. 麵包加ice cream及honey既combination真的好好, 味道好出.在煮食過程我見owner san好專注的做每一個小節, 從不馬虎. 店員小姐也忙得很, 雖然只得2台人, 不過因為實在有太多來電及又要執台呀, 又要出去買ice cream回來做食物給我們等等, 所以希望大家如果見到他們反應慢一點也希望大家多多見諒. p.s. 黎一區都有幾多蚊呀- 小心小心.

p.s. 黎一區都有幾多蚊呀- 小心小心.