2021-06-09 384 瀏覽
搵開飯局食咩,無意中見到尼個港女tea,又令又平咁款就卜左試。食完感覺性價比真係好高!加埋一差唔多四百幾蚊兩人份,食物質素好食!講真佢除左果粒鮑魚仔,就真係無咩貴價食材如黑松露乜肝物乜既,但其實就算無果d, 全部既咸甜點都夠!比較起尼,咸點真係出色D(都可能因為我中意食咸點多d) ,第一口試左牛油果三文魚,每咬一啖都好balance ,真係令人胃口大開中間層蝦多士同墨魚餅都好香口夠味,甜點既甜味都岩岩好,無話超甜,特別中意紅石榴mousse, d石榴粒一睇就知唔孤寒,食落去甜味岩岩好又清新。餐飲都多選擇,揀左荔枝百香果,唔落糖都夠香,浸多陣夠濃,送茶點一流係個地點可能要搵少少路,但其實行過去都唔算太復雜!環境打卡一流,有舊上海中西fusion ,襯未係好多人知,襯早打推薦!

比較起尼,咸點真係出色D(都可能因為我中意食咸點多d
,食落去甜味岩岩好又清新。

係個地點可能要搵少少路,但其實行過去都唔算太復雜!

推薦!

2021-06-06