2019-05-29 282 瀏覽
開頭見呢間野 食物優美 環境不錯 所以決定去試一試 結果非常失望🙈😞首先講下啲意粉 我哋一共有八個人去 差不多試晒餐廳lunch menu 提供嘅所有意粉 但所有意粉都覺得好普通 完全覺得唔係特別好食 感覺好求其煮的之後叫咗個小食拼盤 都係有啲味道好奇怪 同埋唔好食 尤其是我個玫瑰汁雞翼 好怪味🙈所以整體主食都覺得好差 !黎到cafe 當然要試吓佢啲飲品 本身睇佢個Menu賣相都好似整得好靚 有唔同公仔花款同味道 好吸引我哋去試 點知....嚟咗八杯嘢飲 全部都圖文不符 睇得出好求其用朱古力畫幾下 咁都算 連個味道都好難飲!我試嗰個係 抹茶鮮奶 完全個味好假!感覺係用色素整出嚟嘅味 冇真正嘅抹茶味!😞🙈所以非常失望總括而言 整體我都覺得真心好差!

總括而言 整體我都覺得真心好差!
2019-03-29