2023-08-27
1.座位安排奇怪我同朋友兩個人用餐,咁我哋面對面咁坐,隔離坐咗三位食客,但係L字型枱,超近,正面望住我哋張枱👀,感覺全程俾人望住用餐同傾偈… 😣.2.侍應反應緩慢我哋晚餐時間入席,被安排咗坐喺玻璃房入邊,望見對面枱嘅客人同我一樣,舉左手5分鐘,都未有侍應留意到🫠…另外,drink 同dessert menu 需要自己額外問佢拎,感覺服務不夠周全。.3.小心點餐你一坐低佢就會問你要sparkling or still water, 冇tap water 揀架!而前面嗰兩個都係要收錢嘅,回答時就要小心啲喇🤭🙏🏻!!!.4.上菜速度超慢平日晚市,主菜等咗半個鐘都未有,聽到對面有幾枱食客催佢,我哋都只有等待⌛️🥺.5.食物質素🍽️由於同隔籬枱距離實在太近,聽到佢哋話份量好細,主菜只有4舊肉。我哋兩個人食就啱啱好,味道方面不過不失。如果慶祝生日的話,煙花蠟燭需要$20一支🎇
2.侍應反應緩慢
3.小心點餐