2015-09-25 205 瀏覽
夜晚時段諗住搵間唔洗點等位既地方依左個肚先啦,見泥間好似唔錯咁,地方又算大,咁就去自動㩒位機度入人數等睇號碼入位啦,我地都等左大概十五分鐘左右就有位,入到去睇佢啲餐牌內容,樣樣都好似好正,咁就叫個有機龍岡雞同酸辣紅薯粉試啦,果碟雞一嚟到,第一個反應就係少到咁,唔好彩既我配到碟骨多過肉既雞,雖然碟雞好食,好滑,好多汁,夠入味,但真係滿足唔到我個肚,個價錢唔公道囉,得果幾件雞,五隻手指數得曬喎, 幾好食都假,到碗粉喇,紅薯粉煮到啱啱好,唔會太硬唔會太軟,只可惜碗酸辣湯好淡,酸又唔係好酸,辣就連bb辣都未到,泥餐來講,個主角係落左碗米線度,隻龍岡雞就變左可有可無既,食左等於冇食。
15 分鐘 (堂食)