2007-07-13
地方真係有點難找, 好有私竇feel. 要排除萬難, 從地下走到三樓,按鐘, 就到. 沒有特別的裝修, 好少少家庭作業的感覺.點了:1. 燒雞泡魚乾, 好好味. 好似牛肉乾咁, 有汁, 唔係乾爭爭個種. 又燒得香香地, 唔錯, 唔錯.2. 豆腐鰻魚天婦羅: 用紫菜包著豆腐, 中間再夾住鰻魚炸. 豆腐好滑, 鰻魚都幾好香. 滑滑的炸物, 感覺幾特別, 味道不俗.3. 串燒牛舌, 雞肉波波: 牛舌好濃牛味, 面燒得很香, 一點都唔un, 好味. 雞肉波波都唔錯, 不止雞肉, 裡面加了其他的野, 吃起來不是死實實的, 很鬆軟. 不像吃雞肉般.4. 網燒肉眼扒: 呢個燒得好味, 雖然無問要幾成燒. 但燒到內裡有點點紅, 外面又香, 剛剛好. 還有, 有很多肉汁, 肥瘦適中. 是有點肥膏, 但若不是這些部份, 燒起來會很乾. 寧可咬掉肥膏算了. 放了一會, 肉仍不會變乾. 值得讚.5. 軟瞉蟹卷: 新鮮炸起, 表面舖了牛油果, 在這裡來說, 不算很出色, ok啦!食物真的較一般日本餐廳特別一點, 味道也不俗, 價錢不貴. 相信好快有機會再試其他野!
點了: