2023-01-12 664 瀏覽
原本開開心心幫細妹做生日,點知結果一肚氣。老實,d餸嘅樣係靚嘅。不過碟頭好細,完全唔飽。我自己覺得味道正常。我老婆就話隻鴨太瘦而且唔香。訂位已問左,有冇切餅費,佢話正日免費。咁我有自然買左蛋糕,因為唔算好好食,所以食完叫左嘅餸,我本身唔飽都費事再叫,叫佢搵上餅,上錯人地個餅都算,咁佢上番啱個餅,我地切完叫佢分,佢就話自己分先免費。吓?咁算啦,我地自己分囉。到埋單佢居然都要收切餅費!我哋就話問咗正日係免費,咁佢話要睇身分證,好,比佢,佢睇左成分鐘先去免番,洗唔洗呀?另外我哋睇左隻鴨有優惠係半價,佢居然收正價,咁我地問佢啦,佢話做到昨天,今日無左優惠。最慘佢地庫電話收得好差,想上網睇下都困難,又諗住佢講就係就照比咗。上左車睇番,明明寫去到20/1,上面有圖為試。擺明呃人啦,呢啲x店真心無下次。
原本開開心心幫細妹做生日,點知結果一肚氣。

2023-01-12
慶祝紀念