2010-09-01 19 瀏覽
今日同同事們去了Spaghetti 360 食lunch由於是第一次食, 而且我對意粉屋的出品十分有信心, 所以食之前我都是十分期待的.我點了個一口豬蕃茄咖哩石鍋飯set, 但由於没豬了, 所以改為了一口雞.個set 內有:什菜湯- 都幾好飲. 但一d菜都無~~香蒜脆多士 - 好脆, 但無蒜味一口雞咖哩石鍋飯- 有四件雞. 雞係升呢版麥樂雞. 個飯好夠熱. 其實d雞幾好食, 但這個飯最失敗是那個汁. 個汁個樣似未開浠的什菜湯. 然而, 個汁係又無蕃茄, 又無咖哩味. 是失敗之作.凍檸茶- 一向意粉屋水準總結: d 嘢唔係難食, 但亦不是好食. 只是平平的水準. 以後$60/lunch 來說, 是交唔足貨. 在CWB, 好多餐廳都平過佢但好食過佢.
今日同同事們去了Spaghetti 360 食lunch

個set 內有:

什菜湯- 都幾好飲. 但一d菜都無~~
香蒜脆多士 - 好脆, 但無蒜味
凍檸茶- 一向意粉屋水準

2010-09-01