2010-08-16 17 瀏覽
一去到就咁Q有位, 咪帶埋阿B入去醫肚囉雖然都知佢人多係忙, 咁但係, 帶住BB既人, 邊有得咁快手, 一坐低就嗌野食終於SETTLE好之後, 咪諗住大聲少少, 嗌句"唔該寫野", 始終人地忙可能難為意我嗌丫嘛當時坐隔離既人都呆一呆望住我, 我估係諗做乜咁大聲呱點知都係無人應, 老公咪再嗌大聲D囉, 全場都靜一靜, 但都仲係無人理我地咁Q有個阿姐送餐去隔離台, 老公咪諗住嗌佢寫, 點知又係大聲嗌佢都唔理走左去門口就不停有人行入黎, 應該係D阿姐都做到唔想做喇(真心覺得佢地忙到無氣透)老公直情想起身搵人鬧, 我咪話算啦, 去第二間啦咁我地就起身囉依個時候門口個阿姐就衝埋黎問想要乜, 話即刻幫我地落單唉, 講真, 去到咁地步要起身先行埋黎, 點解一開始送開餐個阿姐唔順手寫埋呢我又唔係要你專登走過黎
一去到就咁Q有位, 咪帶埋阿B入去醫肚囉
當時坐隔離既人都呆一呆望住我, 我估係諗做乜咁大聲呱
老公直情想起身搵人鬧, 我咪話算啦, 去第二間啦
咁我地就起身囉
依個時候門口個阿姐就衝埋黎問想要乜, 話即刻幫我地落單
我又唔係要你專登走過黎
2010-08-15