2019-07-21
話說男朋友以前都好歡喜食時新,但自從鬧左2間唔同分店出來之後,一直都未試過呢間係咪當年既口味,今日一場來到,就真係可以試清楚!位置就係逸酒店樓下,但好似就咁行過以為係酒店d西餐廳入到去搵左位坐先,之後睇下menu食乜再先付款後取餐,一般快餐店模式我地點左一個雙層芝士漢堡,同一個單層芝士蛋漢堡,大概等左10分鐘就有得食,真係即叫即整新鮮熱辣辣,我地點左最原始既沙律汁,呢個配合係最Match ! 一咬落去,漢堡排好juicy ,味道又唔會話太咸太濃,而煎蛋仲帶小小流心,想當好食! 而男朋友一食落口,就知道已經冇搵錯,呢間就係之前食既口味,雙層漢堡啖啖肉,好食!2個burger + 1 coke , 埋單hkd77, 睇落好似唔抵咁,但其實真心好足料,絕對可以有下次再食既機會