今晚約咗男朋友去火炭相馬日式火鍋👩🏻‍❤️‍👨🏻,個間餐廳人流湧湧喎!真心幸好男朋友提早Book咗位~最先係大廚親自選材嘅芝士龍蝦湯茶碗蒸。味道豐富而滑溜,配上一粒粒嘅芝士,一入口即溶,依傢係美味嘅源頭啊!每一啖都感覺好像融化咁,好食得令人停唔到口👅!再係佢嘅惹味龍蝦雞煲。龍蝦肉結實嫩滑,富有口感,而個雞煲滑溜無比,有種又鮮又甜嘅超凡感覺😍!肥美嘅龍蝦同嫩滑嘅雞肉,就好似窩心嘅環抱!大受好評嘅極尚龍蝦蒸海鮮更加吸引😬!龍蝦超級新鮮,鮑魚、魚、貴妃蚌、扇貝同蝦,每一樣都為我哋帶來驚喜。每一咬都好似在品嚐海洋嘅味道一樣,人人讚不絕口!之後我哋點咗蕃茄湯底嘅火鍋。湯底嘅味道香甜濃郁,讓每一款食材都更加吸引!😋 美國特選牛肩胛同進口牛肉🥩又來了! 入口即溶讓我感到超級滿足!大廚在我哋面前表演嘅技藝,令人驚嘆!每一款菜都經過精心製作,擺盤美觀,菜色豐富,讓人食得盡興,又有視覺享受。咁多種元素一齊呈獻出嚟,真真實實係物超所值!👍🏻😌相馬日式火鍋係個完美嘅聚會地點,難怪咁多人對佢讚好又讚美。我同男朋友都好喜歡呢度,已經決定下次一定要再嚟!快啲帶埋你嘅朋友一齊嚟試下啦!🤗