2022-07-26
我地終於約到!呢晚好友來到深水埗打邊爐相當盡興,估唔到幾有驚喜👍🏻.🥘任食火鍋放題 $590/2位一入去已經覺得呢到店員相當好人,因為去到已經8點幾,我地問可以食幾耐,竟然話食到收舖(12點)🤣.一坐低姐姐就介紹湯底,我們都唔想食辣選了蟲草花鮮雞鍋和鮮茄薯仔清湯鍋,蟲草花鮮雞鍋相當足料雞味濃厚,蕃茄薯仔鮮甜,兩個都很不錯👍🏻姐姐之後仲問我地要唔要轉湯底試下太好人🤣但我地太飽放棄了🫣.講下有咩好野食先!一坐底就送了刺身拼盤,質素有驚喜幾新鮮我地仲encore左兩round三文魚😋極品和牛拼盤款式好多,牛味濃厚相當不錯,最喜歡牛仔粒🥰呢到牛丸同薯粉都好好食,食左好多🤣.最正就係呢到清酒任飲仲要係好飲易入口唔係平價酒!我地飲左好多round最後wing到連雪糕都唔記得食😂.兩個女仔一齊飲酒傾計打邊爐勁開心,又有梳化位坐得舒服,食材唔馬虎,整體幾高質相當抵食,仲要侍應人好好仲係咁幫我地影相📸️滿足的一餐🥰
🥘任食火鍋放題 $590/2位