下午茶☕️時間3點起呢間就會推出下午茶優惠,路經幾次見到全日供應All Day Breakfast,呀媽教落全天下最唔抵嘅一定就系佢😂無可口非...食得All Day Breakfast系為享受少少寧靜+優雅都市人都市病,對我嚟講香港最昂貴嘅就系慢生活,或者過份括靜都未必啱我哋,但偶然放鬆都系香港人所明嘅自然規律🔥講咁耐都系到講早餐,夠未!😂🤭今次我就系呢到一次過叫晒兩款下午茶,試晒佢~工業風設計、略帶小清新歐陸風情,以木調為枱,牆身以磚頭拼湊感,不少青綠葉🍃身掛於室內,視覺感覺是非常舒服👉🏻$48 All day breakfastAll day breakfast(德國腸、炒滑蛋、茄汁焗豆、小牛角包🥐、牛油粟米)可客製化加錢自選配搭,加煙三文魚、沙律...不同變化,6角型碟時都堂感唔錯,賣相吸引,滑蛋做到啱啱熟嫩感,整個下午茶餐價錢去判般和享受環境唔錯👉🏻$48 卡邦你意粉呢個真系接受唔到😰意粉還意粉,芝士還芝士再加少量稀身忌廉,撈過後嘅意粉系超乾身,每口都系意粉撈芝士粉感,味道...建意如果想去打卡嘅朋友最好Skip👉🏻藍莓+菠蘿沙冰味道🤦🏿‍♀️我飲唔到菠蘿味,藍莓味似藥水嘅味道,

🔥講咁耐都系到講早餐,夠未!😂🤭

今次我就系呢到一次過叫晒兩款下午茶,試晒佢~

👉🏻$48 All day breakfast

👉🏻$48 卡邦你意粉
建意如果想去打卡嘅朋友最好Skip

👉🏻藍莓+菠蘿沙冰
味道🤦🏿‍♀️我飲唔到菠蘿味,藍莓味似藥水嘅味道,所以...叫正飲或叫朱古力味可能比較好,見到其他食評有打cream系面,或者系下午茶關係,所以冇加到cream

Total:$136
下午茶餐系唔連飲品價錢,所以一位下午茶加飲品,最少5x-6x幾,唔算平價價錢,所以個人衡量唔十分推薦
系呢餐飯入面
雖然食物味道方面唔到好好
但店內、店外設計都花心思十足
店外打卡位置又好/店食牆身都有不少貼牆poster、吊燈設計等等

店內坐位間隔闊落、有用衣架輪+透明膠套佢分隔牆,進店亦有職員量體溫

系間適合以以打卡為主嘅餐廳