餐廳: 越翠苑
資訊:

本身都中意食粉面類最近如果要去出食飯都刻意要去啲唔多人食同埋想食唔貴既( ´▽`)不過作為一間做街坊生意既餐廳 係多人既。。叫左個雞絲檬粉佢少左兜平時食越南粉一定見到既 青檸同辣椒唔知係一向都跟定咁啱跟少左個湯好重嗰陣九里香既味( ´▽`)唔係想像中既味道 但都ok既但唔好預係清淡口味不過以同價黎講 叫蟹膏檬粉好似抵食好多有好大舊蟹膏 仲有2塊扎肉 1舊蕃茄 同2舊豬紅好多料。。。 蟹膏好大舊 應該係蟹膏醬煮熟左呢碗個湯同雞絲睇落一樣但會食到少少酸味 可能同蕃茄有關都係冇嗰兜青檸辣椒um⋯⋯雖然冇人地講到咁驚艷但都其實好食既蟹膏唔腥 粉量多一啖粉一啖膏都無問題最後叫多左兩件芒果糕係一入餐廳就見到凍櫃有一排排布甸當中以芒果最少 所以揀左芒果黎嗌我好怕好甜 全件糕都糖水味而佢係冇既( ´▽`) 芒果都夠熟 所以唔酸唔算好大舊 大約寸半x寸半但碗粉大碗 所以其實佢大舊就會食唔哂整體黎講 味道冇話令人眼前一亮不過作為街坊餐廳 呢種味道比較令人唔會食厭
本身都中意食粉面類
最近如果要去出食飯
都刻意要去啲唔多人食
同埋想食唔貴既( ´▽`)
不過作為一間做街坊生意既餐廳 係多人既。。

叫左個雞絲檬粉
佢少左兜平時食越南粉一定見到既 青檸同辣椒
唔知係一向都跟定咁啱跟少左
個湯好重嗰陣九里香既味( ´▽`)
唔係想像中既味道 但都ok既
但唔好預係清淡口味
不過以同價黎講 叫蟹膏檬粉好似抵食好多

有好大舊蟹膏 仲有2塊扎肉 1舊蕃茄 同2舊豬紅
好多料。。。 蟹膏好大舊 應該係蟹膏醬煮熟左
呢碗個湯同雞絲睇落一樣
但會食到少少酸味 可能同蕃茄有關