2015-03-28 1859 瀏覽
以前店位於廣東道時很不錯,搬了舖後第一次幫襯,但失望至極!糖朝小炒,承惠$125,好細碟,蜜豆仲要切半等你地可以夾得多次啲!見到有雪山叉燒包同雪山杏汁包,很期待,因為很小地方有,通常有既都整得幾好食,可惜,上到黎極失望,賣相已經唔好,唔鬆又唔脆,個底仲要又un又乾,好明顯係番焗再番焗!糖朝甜品可算是出名的,尤其係豆腐花,簡直就係我的最愛,今次黎食都係最想食豆腐花。 點知,又再一次令我大大失望,簡直想打個喊字想黎! 一睇佢碗黃色的豆腐花就知不再滑溜,仲要一啲都唔熱! 以前食佢一碗覺得唔夠喉,今次食半碗已經想放低,比起街邊7蚊碗既仲要差!至於服務,更加氣憤,客已經唔多,個個時運好高,一味"我睇你唔到,我睇你唔到"! 或許我們不是遊客吧~最後是洗手間,感覺衛生很差,沿途路面十分濕滑,步步驚心!
以前店位於廣東道時很不錯,搬了舖後第一次幫襯,但失望至極!

最後是洗手間,感覺衛生很差,沿途路面十分濕滑,步步驚心!
2015-03-27