2023-12-08
白酒香草牛油大蜆意粉,148蚊份💰大蜆意粉擺盤都好有心思,大蜆圍邊伴碟,大蜆沾上白酒酒香,鮮味十足,加上意粉好彈牙,成個意粉都好鮮味感覺,味道幾好🌊清新柚子煙燻三文魚洋蔥薄餅,138蚊份💰三文魚薄餅有大量嘅柚子醬,清甜嘅柚子醬同香脆嘅薄餅配搭非常夾,三文魚微微嘅燻香同奶柚子相互輝映😋黑松露薯條,68蚊份💰黑松露薯條,每條薯條都炸到香脆可口,點上松露食更滋味😋巨型豬扒配薯菜,188蚊份💰好巨大豬扒,煎到外皮好香脆,肉質厚實有肉汁啖啖肉,唔會乾爭爭,點埋燒汁食味道更佳,配上粗身嘅薯條,薯條即炸夠熱又脆😀朱古力牛角包窩夫配雪糕,88蚊份💰朱古力牛角包窩夫,一啖咬落去,好香脆特濃古朱力味,加雪糕多重口感,朱古力控必點🍫阿華田脆脆奶蓋瀑布蛋糕配雪糕,108蚊份💰阿華田奶蓋被透明紙包住,打開後奶蓋瀑布般蓋住蛋糕,非常有心思嘅造型,海綿蛋糕軟潤嫩口,滑溜順口嘅忌廉好美味😋好雙乳莓莓,48蚊杯💰雙乳就係藍莓同草莓,杯粉紅色嘅特飲,雙莓製成沙冰入口香滑,加埋草莓乾點涰,賣相好吸睛🫐呀婆的秘密,48蚊杯💰婆婆秘密就係清新爽甜蘋果沙冰,加入酸甜嘅鮮檸汁,配搭埋婆婆手切嘅蘋果片,完成特飲🍎
清新柚子煙燻三文魚洋蔥薄餅,138蚊份💰
黑松露薯條,68蚊份💰
黑松露薯條,每條薯條都炸到香脆可口,點上松露食更滋味😋
巨型豬扒配薯菜,188蚊份💰
朱古力牛角包窩夫配雪糕,88蚊份💰