2021-10-04 251 瀏覽
今個星期要過來灣仔見客請客食飯 要搵個地方見得人嘅中菜 朋友推介紅花會午市商務套餐抵食 即管試吓除咗叫套餐之外見到有個優惠 Seafood love Sake Promotion 叫海鮮有酒送 由於請客食飯budget有限 所以我哋叫咗個二人商務套餐$298 兩位 再另加promotion 的椒汁鮑魚同胡椒蝦煲 一共送四杯清酒~!商務套餐都幾抵 百零蚊個人有湯有主菜有炒飯 性價比比一般連鎖式中菜高 比較推介嘅係椒汁鮑魚 鮑魚好鮮甜 椒汁辣辣地好開胃 調味啱啱好 突顯到鮑魚嘅鮮味 配埋清酒同客慢慢傾慢慢享受 ~客人都好滿意餐廳裝修都幾高檔 座位同在之間私密度高 見客或者同朋友食都係一個唔錯嘅選擇