2010-07-12
同個舊朋友gathering,一早訂左檯諗住冇問題/.\去到個度,是但比左2個位我地=.=同人地逼埋一齊,我地同經理request坐第度,佢就話張張都比人訂左...d態度仲要係覺得我地好煩咁,中意食就食,唔食就過主咁!好差!不過為左食,我地都照坐!佢d食物款式唔算多,樣樣得少少,湯底又唔夠味...野飲仲要加$10...認真麻麻..係mk要打邊爐仲有好多仲好既選擇啦!!!去傳統d既德興,稻香,甚至新式d既hipot都好過呢間百銀好多!野食款式又多,野飲可以一渣渣咁叫,beer仲任飲tim! 最重要果樣係...食幾耐都唔會有人趕你走!!我明白呢間野既賣點係100分鐘,我地都預算好既!不過真係冇諗過果度d人係會係9x分鐘果陣黎熄我地爐,遞埋單黎趕我地走....會唔會過分左少少?少少走盞時間都唔比d客?唔知果度d員工自己有冇試過咁樣比人趕呢?知唔知人地咩感受?可能佢地唔想人食完下次再番去啦!by the way, 100mins 打邊爐其實唔係好夠,可能我自己中意舒舒服服咁慢慢"火合"下"火合"下啦,我覺得打邊爐要趕頭趕命就冇意思囉~不會再幫親!請我都唔去!
不會再幫親!請我都唔去!