2021-09-15 16 瀏覽
同事仔要去英國讀書,所以我哋揀左公司付近嘅餐廳,早啲一齊收工可以happy hour時段,同佢farewell, 海景餐廳👍🏻, 因為仲係炎炎夏日所以我哋冇坐outdoor到漢堡店點可以唔食漢堡包呢🍔?必點銅鑼堡,餡料有鵝肝、安格斯牛肉🐂、芝士🧀、蕃茄🍅、生菜🥬鵝肝好大件,同煎香嘅安格斯牛肉好夾,肉汁豐富仲好惹味,😋 有啲同事叫咗啤酒🍺mocktail,而我就揀咗 signature cocktail🍹, 有啲同事叫咗🍌香蕉奶昔都唔錯。。。仲叫咗好多小食白酒忌廉青口 / 洋蔥圈 / 炸魷魚🦑 / 🐤雞翼拼盤 / 🧀芝士🐥雞肉餡餅 / 墨西哥🌽粟米片配唔同醬汁送酒一流 / 薯條貝松露醬 / 最後仲叫左經典之中嘅經典Margherita pizza 🍕 作為完美句號

到漢堡店點可以唔食漢堡包呢🍔?

仲叫咗好多小食