2020-03-07 254 瀏覽
呢排日日都係屋企人,今日放肆少少出左街食😆呢間餐廳都做足防疫措施,入去前要探熱,亦都準備左100度嘅水俾我地淥啲餐具👍🏻令我食都食得安心啲☺️-🥢黑蒜螺頭燉雞湯呢個湯係經理推介,話有益可以抗疫😆橫掂未飲過黑蒜湯,就嗌黎試下啦一睇都見到個湯好足料☺️螺頭都俾足2舊😆個湯飲落甜甜地甘甘地咁,再加試淡淡嘅蒜味👍🏻🥢招牌白胡椒蟹經理話呢排啲蟹好多肉好新鮮,咁我地又好中意食蟹😋一定要嗌黎試下啦一黎到幾震撼!真係未試過食咁大隻蟹😅一問之下原來有成2斤半😳😳😳廚師都好細心,個啲部分都有扑左幾野,唔洗工具都食到,好方便☺️而且好聰明用鐵板上,因為食蟹都幾花時間,用鐵板嘅話食到最尾個舊都唔會凍左👍🏻👍🏻👍🏻講返隻蟹先,好多好厚肉!食到出好新鮮🤤白胡椒都好香,有胡椒味得黎又唔會好搶喉,而且都唔會蓋過蟹味👍🏻以$388黎講,就咁係街市買都唔知買唔買到咁大隻,呢度仲要幫你煮埋👍🏻真係無得頂☺️🥢鮮菠蘿脆皮咕嚕肉個名真係無改錯!首先,真係用左新鮮菠蘿👍🏻酸酸甜甜好好食第二,啲咕嚕肉真係好脆皮!同係其他地方食嘅好唔同,就算有汁係面都完成唔會林哂,做得非常之好👍🏻🥢糖水
呢排日日都係屋企人,今日放肆少少出左街食😆
令我食都食得安心啲☺️
🥢黑蒜螺頭燉雞湯
呢個湯係經理推介,話有益可以抗疫😆
橫掂未飲過黑蒜湯,就嗌黎試下啦
一睇都見到個湯好足料☺️螺頭都俾足2舊😆
個湯飲落甜甜地甘甘地咁,再加試淡淡嘅蒜味👍🏻

🥢招牌白胡椒蟹
一黎到幾震撼!真係未試過食咁大隻蟹😅
一問之下原來有成2斤半😳😳😳
講返隻蟹先,好多好厚肉!食到出好新鮮🤤

🥢鮮菠蘿脆皮咕嚕肉
個名真係無改錯!
首先,真係用左新鮮菠蘿👍🏻酸酸甜甜好好食

🥢糖水