2021-04-29
依到人氣好旺💗就算平日嘅午後時段,都非常滿座!午餐Set 每2星期更新,價錢都好經濟,50幾蚊(另加一)起,仲有埋沙律同飲品👍🏼如果想叫$38以上嘅飲品,就要補差價。◾️Lunch Set: 香辣蒜香蜆肉野菌橄欖油炒意大利麵 $57估唔到都幾辣喎🤤非常香口惹味👍🏼有蜆肉同埋野菌片~配搭好好👍🏼◾️柑橘蘭香子梳打 $58(跟餐 補$20)入口好清爽甜美,入面有好多蘭香子~增添口感👍🏼夏天飲佢好舒心💗◾️Lunch Set: 日式鹽燒鯖魚 配薯菜 $59 這個鹽燒鯖魚配以黑松露燒汁,有點西式料理的感覺🐟有魚香,不會膩口,薯角好香脆。◾️紅豆奶茶 $48(跟餐補$10)微微甜的奶茶入面有紅豆蓉,添了一點口感。◾️Tea Set: 楓糖漿番薯條$38 蕃薯條炸得金黃,入口香甜爽脆👍🏼 配以少許楓糖漿💗甜蜜蜜~好吃~◾️美式鬆餅配是日雪糕$68飯後想吃一點甜的,點了這個鬆餅🥞共有兩片,配以1球雪糕和1球忌廉,也有一點點水果伴碟~◾️草莓荔枝紅莓乾綠茶 $69(跟餐補$31)一大壺花茶,份量足夠兩人分享,花茶淡淡的不會太濃,配以蜜糖🍯非常清甜,飯後飲一下很解膩。呢度有好多好可愛嘅貓貓,佢哋都好乖🥳食嘢有佢地陪
◾️柑橘蘭香子梳打 $58(跟餐 補$20)
◾️Lunch Set: 日式鹽燒鯖魚 配薯菜 $59
◾️紅豆奶茶 $48(跟餐補$10)
微微甜的奶茶入面有紅豆蓉,添了一點口感。
◾️Tea Set: 楓糖漿番薯條$38
◾️美式鬆餅配是日雪糕$68
◾️草莓荔枝紅莓乾綠茶 $69(跟餐補$31)
呢度有好多好可愛嘅貓貓,佢哋都好乖🥳食嘢有佢地陪,真係特別療癒呀💗
*入座時間90分鐘
*另有 加一服務費