2020-02-06 32 瀏覽
因為政府不停放人係疫症源頭入境,令香港人連工都唔敢返(當然我相信總有一班訴求係返嘅人會用盡方法返工),所以九龍東商業重鎮人流大為減少,令呢間往日人來人往的burger shop 唔使點排隊。點咗幾樣野食1. 熱帶之堡有優質安格斯牛肉,芝士,菠蘿,生菜,番茄,千島醬。新鮮整起,熱辣辣又juicy, 加上塊菠蘿又多汁,味道配搭不錯,個包亦唔會乾。2. 水牛城辣雞槌雞槌夠熱,上碟時亦令客人容易拎起,水牛城醬汁鹹中帶辣,味道濃郁,但唔啱我,食完要係咁飲水!3. 燒豬頸肉沙律,有三款醬汁可選,分別係柚子醋、凱薩沙拉醬,同今次揀咗嘅千島醬。沙律有燒豬頸肉、羅馬生菜、紅毛菜、九芽菜,同兩大片蕃茄。味道還好,但切記撈均。豬頸肉微脆,配上沙律十分適合。

點咗幾樣野食

1. 熱帶之堡