2020-08-15 32 瀏覽
呢晚亞女要加班唔返嚟食,得我同亞仔兩個,梗喺唔煮買外賣啦,而家疫情關係好多店舖外賣都有折,人少少買外賣分分鐘真喺平過自己煮呢間炙燒丼飯專門店想試好耐,而家六點後外賣自取仲有八五折,好抵裝修以木系為主,日式簡約風,舒適又寫意,加上門口的豬仔日式紙燈籠同牆上的豬仔壁燈充滿玩味店內仲設有獨立間隔,充滿私隱,可惜疫情關係六時後不設堂食特選宮崎和牛飯唔好刻薄自己,百多元就可以食到宮崎和牛,而且份量都唔少,有成七、八塊,價格相對親民和牛燒得焦香,油花紋理細緻平均,口感柔嫩多汁,入口脂肪的甘香在口中擴散,回味無窮當店名物豚肉丼店舖選用日本沖繩豚肉,肉質鮮嫩多汁,油花香甜,配上秘製醬汁,相當滋味雪葩(香桃)飯後點可以無甜品,雪葩綿滑,桃香突出而清新,味道天然,好味

店內仲設有獨立間隔,充滿私隱,可惜疫情關係六時後不設堂食

特選宮崎和牛飯

當店名物豚肉丼

雪葩(香桃)

飯後點可以無甜品,雪葩綿滑,桃香突出而清新,味道天然,好味
2020-07-28
15 分鐘 (外賣自取)