2022-08-05 120 瀏覽
朋友約食飯,求其揾揾到呢間。因為book位唔係walkin 佢比左窗邊梳化位,超正。所以記得book位啦!除好多人book末必比到,咁無計,但座窗邊勁chill。好多嘢食都好吸引咁。朋友叫左芫荽香辣大蝦意粉。鮮松露炸魚柳夾餅配薯角,松露夠照,份量十足。魚柳夾住食,都ok,薯角好脆身,唔油,炸得好好。份量十足。基本上食完都飽飽地。呢到甜品好似幾吸引,無理由唔叫啫。叫左一個tisrumisu蛋糕,空氣感左少少,但個味夠濃尤其酒味,加埋脆脆,相當吸晴又好味,好在空氣感,啱晒,仲食到。另外呢個都超吸睛,蘋果酥盒,原來期間限定,佢上面整左個蘋果裡面包左粒粒生果同脆脆,下面放左一層酥皮,佢算即整,所以黎到全部好脆口。呢個好值黎食,甜脆,生果嘅爽都有齊。仲有飲品都可以打卡嘅蝶豆花柚子梳打,個漸層咁靚,唔影對唔住自己喎。咖啡唔關我事,但有拉花,都要影下嘅。整體人,無論味道賣相,服務都會再幫襯嘅。價錢都唔算貴嘅。
好多嘢食都好吸引咁。朋友叫左芫荽香辣大蝦意粉。

咖啡唔關我事,但有拉花,都要影下嘅。

整體人,無論味道賣相,服務都會再幫襯嘅。價錢都唔算貴嘅。