2021-05-18
本身無咩期望,但反而好驚喜用其他app book左半價,坐低時waitress話原來用hsbc card食set都有85折,不過最後我地都係用返半價食d signature dishes😆北歐食希靈魚好普通,呢度就好似整到家庭菜咁有風味,我覺得原味最好味,mustard最突出crab cake唔似一般西餐果種,牛油味同texture都係真北歐風seafood stew好大盤,食鮮,配埋蒜蓉包食到好飽,最出色係三文魚,半熟口感,果smoky taste在口中飄左陣甜品都係平常北歐野,但香港少見cocktail老公話好味食飽經理vicky極好客送好多coupon俾我地又帶我哋去參觀下樓上個層,個bar好靚,坐低飲野應該幾chilled, 想搵日黎試下
甜品都係平常北歐野,但香港少見
cocktail老公話好味