2016-11-12 353 瀏覽
男朋友生日, 買生日蛋糕真係諗到R爆頭...🤔原本諗住自己親手整一個, 不過出現嘅蛋糕課程做嘅蛋糕不如我所想😒😒😒好好彩竟然琴日美心推出左最新嘅Star Wars系列蛋糕! 😍😍😍😍男朋友正正最鍾意Star Wars❤️ 呢個蛋糕完全好似為我而設咁😂 點可以唔買!事先偷偷地放咗個生日蛋糕落雪櫃, 最可惜嘅係男朋友竟然無啦啦開雪櫃搵野飲😒😒😒 當唐冇晒驚喜... 呢個蛋糕真係岩晒男仔!🎂蛋糕附送既黑武士係個輕觸式蠟燭燈, 又有得食又有個黑武士小禮物❤️ 真係大人細路都會咁鍾意朱古力脆脆慕絲蛋糕 $253.3因為有enjoy卡所以買蛋糕會有折扣優惠, 美心近呢幾年推出嘅蛋糕質素其實都有返咁上下! 😀成個蛋糕都係以朱古力造成, 食落朱古力味香濃無比, 不過食落去完全唔會覺得好甜👍🏻👍🏻😊慕絲口感細滑, 內裡包住表面嘅朱古力蛋糕, 仲有脆脆底層, 雖然簡簡單單一個朱古力蛋糕, 不過有着唔同嘅層次, 形成咗強烈嘅對比! 😋😋😋 正呀真係唔錯架! 連我家姐平時對甜品不太好都表示呢個蛋糕幾好食❤️😆😆😆
男朋友生日, 買生日蛋糕真係諗到R爆頭...🤔

呢個蛋糕真係岩晒男仔!🎂
朱古力脆脆慕絲蛋糕 $253.3