2019-04-25 139 瀏覽
好掛住韓國嘅燒肉,但同男朋友有冇假期去旅行,唯有喺香港食返啲地道韓國燒肉滿足返心靈。呢間燒肉係香港算係出色嘅一間,因為啲肉好高質素之外d小食係好岩口味而且好地道,配菜好好食仲要無限添,所以基本上食燒肉都係揀佢🤤首先,基本上一入去坐低就會比啲前菜你食唔好睇小啲前菜,個大豆芽同泡菜係會回味無窮👍🏼今次同男朋友叫咗磚頭五花腩,一碟雪花牛同埋豬頸肉磚頭五花腩係一次必點,因為燒到外皮好香脆包埋生菜食一流,而且每次去基本上店員都會幫我地燒埋加剪埋,好方便😂另外雪山牛同豬頸肉都係好高質素食得出啲牛係好腍身同埋燒豬頸肉係我最愛,唔可以唔叫☺️我哋仲叫咗個自暴自棄即食麵,話明係自暴自棄即係唔肥唔識食🤣個面本身加咗芝士同埋腸仔好好食,又唔係成日食所以冇所謂啦🤣唯有係咁安慰自己!

今次同男朋友叫咗磚頭五花腩,一碟雪花牛同埋豬頸肉