2017-06-11 53 瀏覽
今次同朋友去左串酒里食dinner,原因有2個,第一個原因係為左粗口啤,另一個就係唔知點解今晚特別想食串燒。粗口啤total 有6款 我其實隻隻都想試 但第日又要返工 結果求其簡左一隻 我其實唔太飲得酒 但呢款一d 都唔苦 推介 !! 之後由於好肚餓既關係 所以同朋友叫左好多野食 我地叫左蒜蓉燒蠔,雞蛋燒蠔,蒜蓉燒茄子,燒玉子,芝麻燒雞翼,燒雞軟骨,蜜糖燒粟米,烏冬配芝麻醬,燒頂級安格斯等等。燒鰻魚~推介!!我同朋友前後叫左2次,燒得好好食,好香鰻魚味,同埋都幾大條。 燒頂級安格斯牛-抵食推介!!多汁,好香牛肉味,又抵食,建議大家必叫 我不嬲都中意食燒粟米,但蜜糖燒粟米比較少食,因為我好怕太甜既野,但呢個蜜糖燒粟米令我改觀 好好食,結果我一個人食晒成碟 牛油鹽焗螺雙重芝士豬頸肉 好多芝士 蒜蓉燒茄子 好大份 芝士燒虎蝦明明係菇 但望落好似漢堡

粗口啤total 有6款

之後由於好肚餓既關係 所以同朋友叫左好多野食

燒鰻魚~推介!!

燒頂級安格斯牛-抵食推介!!
多汁,好香牛肉味,又抵食,建議大家必叫

好好食,結果我一個人食晒成碟

牛油鹽焗螺

雙重芝士豬頸肉 好多芝士