2021-12-02 51 瀏覽
《Prime grade美國安格斯牛肉&西班牙無激素豬肉》$239/person 🐓藥膳花膠雞涮涮鍋:今次就揀左藥膳雞湯,同預期唔同唔係黑蚊蚊嘅藥膳湯底,味道比較清,食起上黎唔會好膩,仲有花膠可以食添☺️。🥩肉類rime嘅美國牛肉,肉味夠濃,油脂分布都好均勻🤪🤪。🍠黃金地瓜條:每枱都會自動附上,枱面有個shake shake袋同味粉,有:甘梅、海苔、麻辣、蕃茄。長長嘅地瓜條,我地就鍾意配甘梅甘甜甘甜嘅味道🔥🔥。🍢丸類/蝦滑墨魚滑:大部分都係手打的,墨丸夠爽夠鮮🥸;有一款手工三寶丸一份6粒,細細粒,可以試到手打滋味之餘仲唔會塞飽自己。另外仲有黑松露墨魚滑,陣陣黑松露味再加埋彈牙墨魚滑,推薦!💓🧃飲品:除左有紙包罐裝飲品,佢地仲有自家製嘅冷泡茶同特色飲品🤪

🐓藥膳花膠雞涮涮鍋:

🥩肉類:
Prime嘅美國牛肉,肉味夠濃,油脂分布都好均勻🤪🤪。

🍠黃金地瓜條:

🍢丸類/蝦滑墨魚滑:

🧃飲品:
除左有紙包罐裝飲品,佢地仲有自家製嘅冷泡茶同特色飲品🤪