同朋友食完晚飯之後 嚟咗小甜谷食甜品 ,今晚好好彩居然去到已經有位 。入到去第一個感覺就係覺得裝修 好花心機 ,有好靚嘅畫 ,令人感覺好舒服 。由於食嘅時候仍然係夏天 冷氣充足, 10分舒服。 食物方面我哋叫咗三個甜品, 士多啤梨芒果p雪糕窩夫,窩夫底好香脆, 非常好食, 芒果都幾鮮甜 ,值得推介👍👍👍另外叫咗個紅豆綠茶雪糕窩夫 ,略嫌綠茶有點輕微嘅苦澀味 。另外再叫咗個心太軟 , 又係好值得推介, 濃濃嘅朱古力喺蛋糕流出嚟嗰種感覺 , 而家回味都覺得好想再食,流晒口水! 每款甜品其實都差唔多要100元 ,價錢唔算平 ,但係份量都適中, 朋友話佢啲意粉都好好食,下次有機會會再嚟食!但係次次見到咁長條隊都有啲嚇怕咗, 呢間都係一間值得推介,用心經營嘅餐廳 ,唔會只係用明星作招來,值得支持!

由於食嘅時候仍然係夏天 冷氣充足, 10分舒服。

另外叫咗個紅豆綠茶雪糕窩夫 ,略嫌綠茶有點輕微嘅苦澀味 。

2017-08-18
$100 (宵夜)