2020-01-13 154 瀏覽
見今日天氣凍凍地 決定食同男朋友去食下蒸氣海鮮火鍋🥰🥰 一去到餐廳門口 reception就好快引領去座位到 餐廳位於天文台道 附近比較靜 遠離塵囂咁🥳感覺幾有私隱度 又唔似酒吧個邊咁鬼嘈😗餐廳提供左好多套餐選餐 諗左陣決定嗌牛肉海鮮餐食 因為有蟹食😍😍第一道菜就係黑松露蒸蛋 蛋好滑 蒸既時間岩岩好 加埋黑松露 超好食啊👍🏻👍🏻之後就食大連鮑魚同蟶子 超級新鮮👍🏻👍🏻又大隻 好好食啊然後就到我最愛既花蟹食🥳🥳大大隻 蟹肉又多 果然蒸蟹係最鮮甜 保留到最鮮既味道另外仲有蒸菜心食 本身以為會怪怪地 驚會冇味 但係一食落估唔到可以咁甜架d菜🥰🥰最尾所有既精華都落哂去粥底到🤤🤤所以粥底好鮮甜 另外餐廳最尾仲有芋頭西米露送 一樣都好好食☺️☺️想大讚既係全程海鮮餐都由侍應專人服侍 又定時幫我地換碟 另外就係海鮮好新鮮 初初仲以為會唔夠飽 點知最後飽到差d食唔哂😬 極力推薦比大家🤗

之後就食大連鮑魚同蟶子 超級新鮮👍🏻👍🏻又大隻 好好食啊