呢間餐廳喺時代廣場食通天都係非常易搵嘅地方,環境好大感覺分咗三個area,有飲酒輕鬆聊天嘅位置同埋浪漫食飯嘅位置,亦都有啲大枱係for家庭聚會,枱與枱之間有一定嘅距離,成個感覺都好舒服😌而佢牆上亦都有啲畫作,感覺有品味之餘仲好摩登🖼️而佢場地嘅中間亦都有一張長枱係煮意粉,好似睇緊表演咁🔥🥰-🍸Excalibur 石中劍外型好似岩石🪨好特別我呢款係mocktail冇酒精嘅旁邊仲有肉桂同青蘋果乾點綴下非常順口❤️🍸Swan Lake 天鵝湖天鵝杯灑上糖粉外型非常優雅💃🏻有加入話梅感覺酸酸甜甜非常開胃🥰-很喜歡他們會放一些裏面有的元素果乾在旁邊❤️這就是細心💯-🐟薄切油甘魚配芝麻柚子醋汁 $148油甘魚非常新鮮肉質柔軟配上芝麻醋汁非常醒胃作為前菜很適合而海膽Creamy亦鮮甜完全不會腥😍🐌香烤意大利蝸牛$148香草醬和牛油非常香與意大利蝸牛配搭得很好非常惹味👏🧀招牌黑松露24個月巴馬臣芝士意粉 $328這道菜我認為是必叫的呢個意粉係我食過最好食嘅首先服務員會在你旁邊的長枱表演完完全全可以看到他的製作過程首先會將意粉先煮熟一半再來就是重頭戲加芝士旁邊有一個很大磚的芝士他會先用火槍燒熔一點再來會問你喜

而佢牆上亦都有啲畫作,感覺有品味之餘仲好摩登🖼️

而佢場地嘅中間亦都有一張長枱係煮意粉,好似睇緊表演咁🔥🥰

🍸

肉味很濃沒有筋
肉質軟腍、肥瘦均勻
反而我喜歡原汁原味
但他配搭的燒汁有另一番風味
烤過的蒜頭、爆汁的蕃茄、薯蓉
也非常出色🥹

提拉米蘇 $78
外酥內軟
剛剛好的甜度不會過甜
濃濃的油香味
亦很喜歡蛋糕上綿滑的cream❤️

💁
服務員都非常專業有經驗,一開始會詳細講解酒或菜式,上菜嘅時間分段都掌握得非常好🥰成個感覺係好舒服💯