HAKAWA --買完朱古力走,老闆娘追出黎同我講因為d咖啡豆轉左用GEISHA,所以味道層次會同之前唔同左,會由果酸再到花香,呢d就係職人堅持!👩🏻‍🍳無奈小店租約將滿😢前路未明,希望過幾個月會聽到你重新開舖嘅消息。🙏🏻咖啡榛子:完全做到精品咖啡嘅層次。碧螺春杏仁:不得了!!一入口嗰陣個股茶嘅香味,印象深刻👍🏻👍🏻以下摘自網上:外國以朱古力為主打的專門店不少,但香港一直少有,最近卻有間小店憑着一杯朱古力摘下《環球郵報》「全球五大朱古力」的美譽。Hakawa Chocolate 就位於中環歌賦街街尾的樓梯旁,店面不大,大部份地方都用在製作桌後的小型朱古力工場。店主 Mandy 和 Sally 每天都會親自製作朱古力磚及朱古力粉,磨豆、焗製、倒模等繁複工序一腳踢。
HAKAWA --

咖啡榛子:完全做到精品咖啡嘅層次。

以下摘自網上:
咖啡榛子、碧螺春杏仁