2016-12-19
這間為於荃灣的小店 看似沒什麼特別 其實十分特別1. 全部湯底無味精做 , 飲得健康 , 豬骨湯味濃,唔會因無放味精而變淡2. 牛梗用料好足, 入面有加滑, 十分特別既口感~第2到應該食唔到..3.價錢黎講好平 40-50$一碗咁既質素既麵準備無問題4. 飲品 均以特飲為主~可以試到好多唔同既特飲首先我地小食叫左和牛粒~ 口感唔會太硬煮得好食~夠彈牙!麵的口感有小小彈牙豬骨湯推介 好飲 無味精飲得放心! 50蚊碗牛梗(牛魔王)為店內最大特色食物~食得出質素很高~ 但味道我認為牛柳粒更為好食!特飲好飲~但價錢上20蚊杯有小小貴服務都十分好~有講有笑整體表現值得推介 和試試我知道老闆好用心經營 服務都好好~ 之前應承左老闆會再黎試甜品~可惜既係下次去既時候 老闆唔係到 甜品師傅咁岩有事都做唔到我要既甜品, 如果生意想更好~ 我覺得有幾點可以改善:1. 麵的份量有點不夠2. 店的地方不佳(不夠旺)但又貴租, 雖然條街為比較旺的地方 但店在旺街轉灣~我平常經過荃灣條街咁多次 現在才知有間店= =3. 裝修看上去 似普通車仔麵店~ 根本不知道原來店內的特色.4.主打牛梗豬梗雖然特別,用料都貴~
3.價錢黎講好平 40-50$一碗咁既質素既麵準備無問題
4. 飲品 均以特飲為主~可以試到好多唔同既特飲
首先我地小食叫左和牛粒~ 口感唔會太硬煮得好食~夠彈牙!
麵的口感有小小彈牙
豬骨湯推介 好飲 無味精飲得放心! 50蚊碗
特飲好飲~但價錢上20蚊杯有小小貴
服務都十分好~有講有笑
整體表現值得推介 和試試
如果生意想更好~ 我覺得有幾點可以改善:
1. 麵的份量有點不夠
4.主打牛梗豬梗雖然特別,用料都貴~但是卻不能好味到上隱!