2013-09-29
行過見到開左一間新餐廳, 環境好好, 於是同屋企人順便坐底食個晚餐.餐廳感覺同氣氛好好, 第一層係cafe放滿晒我最鍾意食既Chesse!第二層先For dinning.第一時間ORDER個CHESSE SET試下先! 吾, CHESSE大至上都差唔多味, 不過配CHESSE果幾塊麵包我就覺得好唔配食CHESSE, 食CHESSE梗係配BAQUETTE先好食MA...有D失望.我同屋企人最難忘既就係佢地個Seafood併盤, 蟹味道一般, 食落就知Frozen野, 蝦不錯, 鮮甜, 生蠔就一般貨式!又瘦又干水! 一食就知平價蠔之類, 唯屬是有一隻餐廳介紹的法國蠔不錯! 鮮甜肥美!!我Daddy又再ENCORE. 36個月既Jamón ibérico 不錯, 佢地用原隻Jamon的! 有Heart! 好多地方貪方便都係買切好一片片!