2021-11-25 202 瀏覽
好適合成班朋友食飯野~ 裝修以60年代香港做主題環境有特色~d Cocktail好飲之餘重好靚~Memories 花樽造型同Garden in the sky造型好特別~打卡一流~佢地重有自家釀酒廠 @lunaqua_hk ,有好多唔同味道既甜酒~紅棗、柚子蜜糖、菊花、茉莉花、烏龍茶、龍眼~我最鍾意紅棗味~感覺好養生~香甜清新好易入口~好啱女仔飲~ 除咗Cocktail同自家釀甜酒好特別~d野食都一流~我哋成個menu既菜式都食晒🤣有啲重Encore左🤤其中最鍾意係海膽意粉,唔止賣相靚味道都一流~海膽夠新鮮,意粉軟硬啱啱好~西瓜吞拿魚他他,都好正。估唔到西瓜同吞拿魚可以咁match ~另外黑松露pizza有好多芝士~配合埋即刨新鮮原粒黑松露口感好豐富😍