2008-10-01
聽日生日,同屋企人黎呢度預祝。環境睇落吾錯,都冇咩同胞在埸,幾和平的自助餐。頭盤,COLD CUT不算多,但味道頗好。煙三文魚很好吃,瀨尿蝦頗為新鮮,也較少見。壽司當然沒有日本料理的質素,但可以接受。沙律方面是我最欣賞的,生果,雜菜,薯仔,蛋各種沙律都有齊,又新鮮,特別是是日沙律隻泰式粉,好味主菜,主菜吾算多,大概得十四五種,不計飯面就更少。SUNDAY ROAST做得不算好,意大利粉係個香草汁好,但煮得太腍了。。。另外蒸魚很有鮮味,其他的其實都不用試,省下胃吃頭盤魚生更好(不過,有誰吃自助餐吃主菜呢?)甜品,呢隻就真係做得不算好,最好食都係blueberry cheese cake,其他就咪預我啦....有時又一物兩用,american cheese cake又係第二種西餅個餅面,甜品迷會比較失望囉。另外有個小朋友BUFFET,有薯餅,焗茄,雞翼個D,張桌矮矮地好趣致。服務不錯,係件制服好花好怪。。。。最好既係D野不停refill,保持D野夠新鮮。條魚原本得番棚骨,轉頭D魚肉就番哂黎,幾神奇!咁既價錢我覺得好抵,為左D沙律同服務我會黎第二次架!
環境睇落吾錯,都冇咩同胞在埸,幾和平的自助餐。
咁既價錢我覺得好抵,為左D沙律同服務我會黎第二次架!