(非會員)
2007-09-20 6 瀏覽
尋晚我生日,屋企人同我BOOK左係沙田新城市廣場新開既THAI菜,我平時冇咩點食THAI FOOD~覺得OK啦,但係好似貴左D,賣相唔錯,但係出菜較慢~平均15MIN先到一個菜,個日食左...1~豬頸肉-好滑口,燒得唔錯2-CURRY南瓜羊架,羊肉OK~但南瓜凍了一點3-馬拉盞炒通菜-好好食~菜唔會煮得太熟4-軟殼蟹卷-有菠蘿汁點~酸酸地~好開胃,再加埋有點芒果肉~軟殼蟹又炸得脆~好正5-青木瓜沙律-估唔到咁SPICY,好在落單個陣WAITER問左我要唔要小D SPICY~算過得去6-咖哩炒蟹-好多汁,隻蟹好夠大~食落好多肉~D汁又可以撈飯~一定下次再食7-椰青海鮮飯-好正~好勁椰汁未~同埋唔同其他THAI菜~有D係好炒完放落椰青度就當焗飯~呢度見到椰汁濃左DD~岩岩好~一睇就知真係焗 食哂之後....有個好令仔既主任(個樣有點MIX)拎住個生日CAKE行埋黎同我講生日快樂...仲要唱埋歌~超攪笑~我屋企人都有唱~同幫我地影埋相~服務5粒星~WAITER個個都好NICE~又有禮貌,係第2間一定搵唔到~哈~下次再去搵個主任~^O^
1~豬頸肉-好滑口,燒得唔錯
2-CURRY南瓜羊架,羊肉OK~但南瓜凍了一點