同男朋友黎到尖沙咀嘅里木,慶祝我嘅生日,兩人趁這機會好好享受一頓豐富嘅晚餐🍴。里木嘅日系風格裝修,同一面放滿唔同嘅紅酒嘅牆壁,營造出一種既優雅又放鬆嘅氛圍,令我哋一路都可以好開心地觀看佢哋嘅料理過程👍🤤。食物🤤🤤🤤🤤🤤環境🏮🏮🏮🏮🏮服務👍👍👍👍👍我哋每人點咗一個鐵板燒套餐,價格$980嘅套餐,其中嘅活南非鮑魚煎到入口爽脆彈牙,味道鮮美至極,每次咬落去都可以感受到呢種美味,實在爽呀!🤩接著就係A5和牛薄燒,每一塊肉都燒得剛剛好,肉質帶有一點點脂香,吃得出成個人都充滿咗香味,實在好難抵擋呀!😍再黎個日本雜菜,裡面各種新鮮蔬菜百變口感😉。最吸引人嘅就係里木自家熬煮嘅魚湯,完全無添加任何人工成份,完全係用咗四至五小時熬製,湯底香氣十足,配埋無骨魚同薑熬嘅湯,鮮味十足啊!😋全場嚟講,里木絕對係一間令人回味無窮嘅店,價錢合理,食物又好味,實在非常推介。

食物🤤🤤🤤🤤🤤
環境🏮🏮🏮🏮🏮
服務👍👍👍👍👍
再黎個日本雜菜,裡面各種新鮮蔬菜百變口感😉。