2016-08-13 11266 瀏覽
生日月, 而家真係多左好多優惠, 平時見到生日免費食自助餐,都會諗 : 係咪真呀!!?????今次真係比我食到啦 !!今個月係我同閏蜜的生日,一班好朋友們為左慶祝我地的生日,一行7人去食自助晚餐首先要食免費生日餐, 必定要成為SINO CLUB會員.而且是免費的。(申請後可以用APP 登入)然後打去訂位時, 講出有2位生日便可以(當然會核對你的身份証及電子會員咭)我地準時去到, 佢比左張圓枱我地,大家齊齊拎野食了雖然係無生蠔有些失望, 好在戶外燒烤種類多,刺身種類就正常, 如果有帶子就更好, 我只食了三文魚, 三文魚夠肥美,而且新鮮,  食左兩轉要定一定, 否則 食唔到其他野。刺身隔離有日式壽司飯, 試左少少, 覺得壽司醋唔夠多 再食下沙律, 沙律選擇多, 除了有沙律菜, 伴好的沙律也有, 絕不會令你消化唔好呢 ~冷盤多選擇, 而且補給亦好快, 扇貝及都好鮮甜熱盤種類唔算多, 但我覺得呢個好食芝士粟米焗薯仔材料好簡單,但整出黎可以咁好喎 ! (引發我都想自已整)因無生蠔, 重頭戲就落係戶外區的燒烤啦 ~天氣好熱, 因為太多人食, 所以有一部份人坐戶外, 幸好唔會太熱一到戶外, 首先拎下
都會諗 : 係咪真呀!!?????

今次真係比我食到啦 !!
今個月係我同閏蜜的生日,
一班好朋友們為左慶祝我地的生日,
一行7人去食自助晚餐
首先要食免費生日餐, 必定要成為SINO CLUB會員.
而且是免費的。(申請後可以用APP 登入)

然後打去訂位時, 講出有2位生日便可以
(當然會核對你的身份証及電子會員咭)

我地準時去到, 佢比左張圓枱我地,
大家齊齊拎野食了
雖然係無生蠔有些失望, 好在戶外燒烤種類多,
而且新鮮,  食左兩轉要定一定, 否則 食唔到其他野。
刺身隔離有日式壽司飯, 試左少少, 覺得壽司醋唔夠多
冷盤多選擇, 而且補給亦好快, 扇貝及都好鮮甜
熱盤種類唔算多, 但我覺得呢個好食

芝士粟米焗薯仔

材料好簡單,但整出黎可以咁好喎 ! (引發我都想自已整)
因無生蠔, 重頭戲就落係戶外區的燒烤啦 ~

一到戶外, 首先拎下汽水, BEER 啦 ~戶外區有大量燒烤食物,
燒烏頭, 燒豬, 燒鴨, 燒雞翼, 還有粥品, 湯粉, PANCAKE, 印度燒餅, 串燒, 燒羊架, 燒蝦, 天婦羅等
乳豬好正, 見到廚師即場燒, 好有感覺, 烏頭的醬汁好惹味,
天婦羅中南瓜好甜, 雞翼能夠燒得脆皮, 串燒多種類.

食飽左一輪, 總要留肚食甜品啦 ~

甜品反而選擇不多, 吸引不到太大興趣,
但雪糕就好眼前一亮, 竟然會有3間大牌子的雪糕
還有, 無影相的磨姑湯, 磨菇湯內有粒粒磨菇, 好香滑 ~

最後埋單時, 出示電子會員証及身份証便可以 。我和閏蜜真係免費, 雖然成人收費幾貴, 但有2人免費算係拉平左 ~
題外話/補充資料: 做會員可以免費食自助餐
慶祝紀念